Telecom Groothandel


Ontdek het uitgebreide assortiment van Telecom Chimp, dé telecom groothandel in telefoon- en tabletaccessoires. Als B2B-specialist bieden wij een brede selectie aan producten voor iedere onderneming, van klein tot multinational.

Altijd Accurate Voorraad

Bij Telecom Chimp garanderen we een nauwkeurige voorraad op onze website. Je kunt erop vertrouwen dat de producten die je ziet, direct beschikbaar zijn voor levering.

Makkelijk en Zorgeloos Retourneren

Bij ons is retourneren eenvoudig en zonder zorgen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, bieden wij een soepel retourbeleid aan om ervoor te zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankoop.

Gratis Verzending Vanaf 75 Euro

Profiteer van onze gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro. Bij Telecom Chimp streven we ernaar om jouw bestelling snel te bezorgen zodat je hier direct winst op kunt draaien. Wel zo handig wanneer je B2B bestelling plaatst bij een groothandel in telecom.

De Voordeligste Prijzen in Diverse Categorieën

Telecom Chimp is trots op het feit dat we de goedkoopste zijn in veel productcategorieën, waaronder populaire items zoals bookcases voor telefoons en tablets of opladers. Ontdek de kwaliteit van onze producten tegen de meest concurrerende prijzen.

Luxe Verpakkingen voor Alle Merkproducten

Onze merkproducten worden geleverd met luxe verpakkingen, waardoor je bestelling niet alleen functioneel is, maar ook een premium uitstraling heeft. Kies voor een kwaliteitsleverancier in stijl met Telecom Chimp.

Technische Ondersteuning bij Elke Stap

Wij staan klaar om je te assisteren bij allerlei technische koppelingen. Of het nu gaat om het genereren van productinformatie feeds, EDI integraties of andere technische koppelingen, ons deskundige team staat paraat om jouw te assisteren in je inkoop-en verkoopprocessen.

Gratis Account Aanmaken

Maak vandaag nog gratis een account aan bij Telecom Chimp. Ontvang exclusieve aanbiedingen, beheer je bestellingen eenvoudig en profiteer van de vele voordelen die een account bij onze telecom groothandel biedt.